Ιτιάς 27, Εύοσμος Θεσσαλονίκης  | +30 2310 765534  | info@climaenergeiaki.gr

Εδώ και 10 και πλέον χρόνια θεμέλιο της εταιρείας μας είναι η Εμπιστοσύνη σας. Για εμάς η Τιμιότητα με τους πελάτες και του συνεργάτες μας είναι μονόδρομος για να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα μας με ακεραιότητα, δίνοντας πάντα προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες.

Συνεργαζόμαστε με Εξειδικευμένους Επαγγελματίες (Μηχανικούς, Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Εργολάβους) χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά Άριστης ποιότητας για να είμαστε συνεπής απέναντί σας από την αρχή μέχρι το τέλος, προσφέροντάς σας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με εγγύηση πρότυπης εγκατάστασης.

Βασική Αρχή της Φιλοσοφίας μας είναι η συνεχής επικοινωνία μας μαζί σας για να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας αλλά και συνέπεια στην υλοποίηση των υποσχέσεων μας.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ένα άριστο κλίμα συνεργασίας τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους συνεργάτες μας.

Κλειδί της επιτυχίας μας είναι η παροχή άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Κλιματισμού
Αντλίες Θερμότητας
Φυσικό Αέριο
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Ανακαινίσεις χώρων